RSS-kjelde

Første produkttest

Posted on

Sånn til å byrje med: desse produkttestane kjem ikkje til å bli dominerande i bloggen – eg lovar. Men eg synest det er kjekt å dele av mine erfaringar når eg testar noko nytt. Spesielt gjeld dette no etter at eg tok avgjersla om å prøve å velge så mykje økologisk, miljøvenleg og parabenfritt som mogleg innanfor mat&drikke, eigenpleie og husstell.

Eg er ingen fanatisk miljøvernar som prøvar å prakke på folk ein økologisk og miljøvenleg livsstil – folk har ein tendens til å gjere som dei vil likevel. Men eg er av oppfatninga at dersom ein får tak i eit «grønt» produkt som er ei fullgod erstatning for eit produkt ein brukar i kvardagen, så ser eg ingen grunn til ikkje å byte det ut – og fortelje andre om det!

Her er det ikkje snakk om sponsing – alt er kjøpt med pengar frå eige slunkent studentbudsjett. Det kjem til å vere ærleg omtale, så er produktet bra så skriv eg det. Er det noko drit, så skriv eg det òg. Rett skal vere rett.

Først ut i denne «følgjetongen» er Urtekram Camomile Conditioner – balsam med kamomille for blondt hår

Denne balsamen er laga utelukkande på naturlege ingrediensar, utan konserveringsmidler, parabener og petrokjemiske stoff. Den er heller ikkje testa på dyr, og er økologisk sertifisert av Ecocert. Den reklamerer med å skulle gjere håret mjukt og godt, og tilføre ekstra fuktigheit.

Etter å ha brukt omtrent halve flaska, kjenner eg at eg med sikkerhet kan seie at dette er ein god kvardagsbalsam, og er eit must dersom du dusjar kvar dag. Den luktar som lova veldig lite. Håret mitt vert ikkje tungt og flatt slik det av og til blir av andre og tjukkare typar balsam. Og den gjer sikkert noko godt for mine blonde lokkar, men sånt har eg ikkje bite meg merke i ;)

Balsamen kan diverre ikkje anbefalast til dei med veldig tørt hår, for den «forsvinn» inn i håret veldig raskt og manglar den konsistensen ein balsam med større fuktgjevande eigenskapar har. Håret kjennest ikkje «balsamert» ut når ein har brukt denne. Den er med andre ord for «normalt hår», som det står på butikkkjøpt balsam. Produktet er diverre heller ikkje utprega drøyt i bruk, du må bruke ein god klatt kvar gong.

Så – brukar du ein god hårkur med jamne mellomrom, og ikkje slit med utprega tørt eller slitt hår, så er denne balsamen absolutt verdt eit forsøk. Det finst òg tilhøyrande shampo. Begge deler kan du få kjøpt på til dømes Et grønnere hjem, eller i ein helsekost som fører produkta.

Advertisements

2 responses »

  1. Hm! Jeg har forsøkt sjampoen i den serien! Tror jeg likte den, men det var litt lite sjampo i forhold til prisen.. Jeg kjøpte min på Life :) Jeg har en haug produkter jeg kunne ha skrevet omtale om jeg og, om det skulle være til interesse!

    Svar
    • Åja, du må gjerne skrive om det du har testa! Eg baserer shoppinga mi mykje på den andre seier om diverse produkt, så om du har nokon du vil anbefale/slakte, så tast i veg :) (og tips meg når du har lagt det ut!)

      Svar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: