RSS-kjelde

Ansiktsskrubb – produkttest

Burt´s Bees Peach & Willowbark skrubb

På tide med ein ny produkttest. Denne skrubben var det eit par stykker i bloggverda som hadde kjøpt og testa – og lovordene var mange. Eg var sjølv på utkikk etter ein ny skrubb, primært til andletet, og sidan denne vart anbefalt kjøpte eg denne via Bleieboden.no (dei har produkter til voksne óg, ja). Den er delvis økologisk, og parabenfri.

Nam! Det var det første som falt meg inn når eg opna tuba. Dersom du er fan av produkt som luktar godt, så vil du absolutt like denne. På same måte som eg kunne tenke meg å tygge på kirsebær-lipsylen min, kunne eg tenke meg å knaske litt på innhaldet i denne óg. Så poeng for det!

Men når eg byrja å bruke produktet, vart eg skuffa. Eg ville som sagt bruke det i andletet – men det er den IKKJE egna til (sjølv om det står at den kan brukast til det). Den er alt for grovkorna, og med mi sensitive hud vart det berre katastrofe. Eg synest til og med at skrubben er for grov til å bruke ellers på kroppen óg.

Så frå å vere bestilt som andleteskrubb, enda den opp som fotskrubb. Det kan eg anbefale den som!

Burt’s Bees er eit merke som baserer seg berre på naturlege ingrediensar, og fører produkt for heile kroppen. Les meir om dei her. Eg har testa eit par andre ting frå same merke som eg er meir nøgd med enn denne skrubben, så det kan eg skrive om ved ei seinare anledning.

Advertisements

One response »

  1. Har lest flere steder at de har knallgod dusjsåpe! Har selv blitt helt avhengig av å kjøpe hudpleieprodukter over nettet (prisene i Norge er jo horrible), så mye mulig jeg klikker hjem noe fra Burt’s Bees over nyttår :)

    Svar

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut / Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut / Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: